Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Προϊόντων

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επίσημων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των Αντιπροσωπειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος . Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ο Αγοραστής να έχει την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς, να ακολουθεί σωστή χρήση του προϊόντος, να τηρεί τις οδηγίες χρήσης, να συντηρεί και να καθαρίζει το προϊόν. Οι εγγυήσεις παραδίδονται με ευθύνη του Αγοραστή στην εκάστοτε Αντιπροσωπεία. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον Πελάτη, μέχρι την έδρα της εκάστοτε Αντιπροσωπείας, ανά την Ελλάδα.
Η επέκταση εγγύησης κάποιων Αντιπροσωπειών πραγματοποιείται με ευθύνη του Αγοραστή βάση των οδηγιών που συνοδεύουν το προϊόν και των επίσημων ιστοσελίδων της εκάστοτε Αντιπροσωπείας.
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. 
Οι όροι και οι εξαιρέσεις εγγύησης καθορίζονται μόνο από τον Κατασκευαστή / Αντιπροσωπεία και ενδέχεται να τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες των Κατασκευαστών-Αντιπροσωπειών και ενημερωθείτε για τις εξαιρέσεις. Εξαιρούνται εργαλεία που δεν υποστηρίζονται από επέκταση εγγύησης με βάση τον Κατασκευαστή και την εκάστοτε Αντιπροσωπεία.
Κάποιες από τις εξαιρέσεις που μας έχουν γίνει γνωστές είναι οι παρακάτω:    
   - Δεν ισχύει η επέκταση εγγύησης για τα καρφωτικά εργαλεία των εταιρειών STANLEY & DEWALT.
   - Δεν ισχύει η επέκταση εγγύησης για τους αεροσυμπιεστές και τα εργαλεία αέρος της εταιρείας STANLEY.
   - Τα σακίδια/τσάντες/εργαλειοθήκες FACOM δεν έχουν εφόρου ζωής εγγύηση αλλά εγγύηση τύπου L. H εγγύηση τύπου L σημαίνει ότι ο χρήστης καλύπτεται από το νόμο εάν το προϊόν είχε εξ αρχής ελάττωμα ή κρυφό ελάττωμα.
Επίσης για τα παρακάτω είδη μάρκας FF GROUP & ΒΕΝΜΑΝ, ισχύουν οι εξής χρόνοι εγγύησης:
   - Γωνιακοί τροχοί HD σειράς: 2 έτη, ανεξαρτήτως χρήσης.
   - Αεροσυμπιεστές HD σειράς: 2 έτη, ανεξαρτήτως χρήσης.
   - Γεννήτριες HD σειράς: 2 έτη, ανεξαρτήτως χρήσης.
   - Αντλίες νερού ηλεκτρικές: 3 έτη, ανεξαρτήτως χρήσης.
   - Πιεστικά μηχανήματα άντλησης: 3 έτη, ανεξαρτήτως χρήσης.
Για τους κόφτες SIGMA "Serie 4" ο Αγοραστής μπορεί να κάνει επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια. Ισχύει από 15/09/2023.

Επιστροφή στην κορυφή