Έξοδα αποστολής:

Αποστολές εντός Αθήνων*
Για παραγγελίες άνω των 100€ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή. Ισχύει για την ζώνη εντός Αθηνών*.
Για παραγγελίες μικρότερες των 100€, ελάχιστο κόστος αποστολής 3,50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής. 

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 12 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό), για την ζώνη εντός Αθηνών*, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Αττική
Για παραγγελίες άνω των 200€ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.
Ελάχιστο κόστος αποστολής 3,50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής. 

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 12 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό), για την ζώνη "Υπόλοιπη Αττική", τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα & σε Νησιά
Για παραγγελίες άνω των 200€ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή. 
Ισχύει για αποστολές σε αστικό ιστό (πόλεις).
Για παραγγελίες μικρότερες των 200€, ελάχιστο κόστος αποστολής 5,50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής. 

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 12 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό), για την ζώνη "Υπόλοιπη Ελλάδα & Νησιά", τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές σε Δυσπρόσιτες Περιοχές 
Επικοινωνήστε μαζί μας για την εύρεση της οικονομικότερης λύσης.

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 12 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό),  προς ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Όταν η παραγγελία αποστέλλεται με πρακτορείο μεταφορών, η παραλαβή γίνεται από την πλησιέστερη, στον Πελάτη, έδρα της μεταφορικής.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, κατά εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται αργίες και Σάββατο), μέχρι τις 15.30μμ, αναχωρούν την ίδια ημέρα, υπό τον όρο ότι το είδος είναι άμεσα διαθέσιμο, ο Πελάτης έχει εξοφλήσει την παραγγελία και η παράδοση θα γίνει εντός του δικτύου διανομής μας.

*Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για τις περιοχές που περιλαμβάνει η ζώνη εντός Αθηνών. 
 
Επιστροφή στην κορυφή