0603977000

Νέο προϊόν

BOSCH ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ - PSR Select

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση

€ 67,45

BOSCH - PSR Select - Κατσαβίδι Μπαταρίας
 
Τεχνικά Στοιχεία
 
Τάση / Χωρητικότητα 3,6 V / 1,5 Ah
Διάμετρος βιδών έως 5 mm
Ονομαστικές στροφές 210 min-1
Μέγιστη ροπή στρέψης 4,5 Nm
Βάρος 0,5 kg
 


Ένδειξη κατάστασης φόρτισης
Ένδειξη της φοράς περιστροφής
Η κατάλληλη κατσαβιδόλαμα πάντοτε πρόχειρη.
Το κατσαβίδι μπαταρίας Bosch PSR Select με ενσωματωμένο τύμπανο κατσαβιδόλαμων:
Εξαιρετικά καινοτομικό, μικρό και δυνατό.
Το νεότερο κατσαβίδι μπαταρίας της Bosch είναι ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας και εκπλήττει κάθε ερασιτέχνη με τα καινοτομικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του.
Το κατσαβίδι μπαταρίας Bosch PSR Select δεν είναι απόλυτα πολυτάλαντο, μόνο λόγω του ενσωματωμένου τυμπάνου κατσαβιδόλαμων με τις δώδεκα σημαντικότερες στάνταρ κατσαβιδόλαμες.
Βιώσετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε βήμα εργασίας – και αυτό με μέχρι και 90 βιδωμένες βίδες σε κάθε φόρτιση της μπαταρίας.
Με ευκολία αντιμετωπίζει ακόμα και τις δυσκολότερες εργασίες.
Είναι ελαφρύ και εύχρηστο, φωτίζει ιδανικά τα σκοτεινά σημεία εργασίας και πείθει ακόμα και σε μεγαλύτερες προκλήσεις πάντοτε με μέγιστη απόδοση.
Το κατσαβίδι μπαταρίας Bosch PSR Select είναι έτοιμο σε κάθε περίπτωση.
 
Η κατάλληλη κατσαβιδόλαμα πάντοτε πρόχειρη.
Το κατσαβίδι μπαταρίας Bosch PSR Select με ενσωματωμένο τύμπανο κατσαβιδόλαμων: Εξαιρετικά καινοτομικό, μικρός και δυνατό.
 • Ενσωματωμένο τύμπανο κατσαβιδόλαμων με δώδεκα κατσαβιδόλαμες για γρήγορη αλλαγή
 • Μέγιστη ευελιξία στις διάφορες εργασία βιδώματος
 • Μικρό, ελαφρύ και ισχυρό χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου

Για ερασιτέχνες, οι οποίοι κατά το βίδωμα θέλουν να έχουν πάντοτε μαζί τους τις κατσαβιδόλαμές τους, υπάρχει τώρα το PSR Select της Bosch. Το κατσαβίδι μπαταρίας διαθέτει ένα ενσωματωμένο τύμπανο κατσαβιδόλαμων με τις δώδεκα σημαντικότερες στάνταρ κατσαβιδόλαμες. Για την αλλαγή το γυρίζει κανείς τόσο, μέχρι να εμφανιστεί στο παράθυρο η επιθυμητή κατσαβιδόλαμα, μετά την σπρώχνει με το διακόπτη, που βρίσκεται πίσω από το τύμπανο, στο στήριγμα συγκράτησης της κατσαβιδόλαμας προς τα εμπρός και στη συνέχεια μπορεί να εργαστεί, όπως συνήθως. Με το σύστημα «Easy Select» δε χάνεται πλέον καμία κατσαβιδόλαμα και κανείς μπορεί να αποφύγει την αναζήτηση για το κατάλληλο προσάρτημα. Όταν πρέπει να αντικατασταθεί μια κατσαβιδόλαμα, την παίρνει κανείς απλά από το στήριγμα συγκράτησης της κατσαβιδόλαμας, την αντικαθιστά με μια νέα και την τραβά στη συνέχεια με το διακόπτη μέσα στο τύμπανο. Η συλλογή είναι ήδη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ή είναι ξανά πλήρης.

Πολύπλευρος και απλός χειρισμός

Το PSR Select είναι μικρό, εύχρηστο και συγχρόνως ισχυρό: Ζυγίζει μόνο 500 γραμμάρια, λειτουργεί με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 3,6 V και μπορεί να βιδώσει σε κάθε φόρτιση της μπαταρίας μέχρι και 90 βίδες. Το PSR Select έχει σχεδιαστεί και υπολογιστεί για διάμετρο βίδας έως πέντε χιλιοστά. Χάρη στο τύμπανο κατσαβιδόλαμων διαθέτει σχεδόν για κάθε βίδα το κατάλληλο προσάρτημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα και καλύπτει όλες τις βασικές εργασία βιδώματος.

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου δεν αποφορτίζεται σχεδόν καθόλου από μόνη της και δεν παρουσιάζει κανένα φαινόμενο μνήμης. Έτσι το PSR Select είναι έτοιμο για χρήση ακόμα και μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα ακινητοποίησης και μπορεί να επαναφορτιστεί οποτεδήποτε, χωρίς να έχει ο χρήστης μια μείωση της ισχύος. Όταν χρειάζεται μια γεμάτη μπαταρία, το εργαλείο μετά από τέσσερις ώρες είναι ξανά διαθέσιμο. Η κατάσταση φόρτισης εμφανίζεται μέσω φωτοδιόδου (LED). Χάρη στην ενσωματωμένη φωτοδίοδο, το «PowerLight», μπορούν να φωτιστούν καλά ακόμα και σκοτεινά σημεία εργασίας. Μια αντιολισθητική επιφάνεια λαβής φροντίζει για σταθερή συγκράτηση και η σκανδάλη δύο δακτύλων καθιστά δυνατό τον άνετο χειρισμό του κατσαβιδιού μπαταρίας.

Βιώσετε διαδραστικά το νέο Bosch PSR Select!

Ανακαλύψτε το νέο κατσαβίδι μπαταρίας Bosch PSR Select και επισκεφτείτε το διαδραστικό Produktspecial.

 

Δύο χρόνια εγγύηση

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

 • KX2200K

  2000W Πιστόλι Θερμού Αέρα + 8 Εξαρτήματα...

  € 51,40

 • D26453

  125χιλ. Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο Παλάμης...

  € 102,00